UitgaanstipsMeer dagje uit tips

Filmpjes

Op Kermisweb hebben we een aantal leuke filmpjes verzameld over kermissen.

1 | Top 10 attracties kermis Tilburg

In deze video is een top 10 samengesteld van de leukste attracties die te vinden zijn op de kermis in Tilburg. Dit is natuurlijk subjectief want iedereen heeft zijn eigen favoriete attracties, maar deze attracties behoren wel tot de meest spannende op de gehele kermis. Van elke attractie zijn mooie bewegende beelden gemaakt zodat duidelijk wordt hoe de attractie er uit ziet en wat deze precies doet.

2 | De grootste attracties van het Oktoberfest in München

Deze video toont een grote verzameling aan beelden van de grote attracties op de kermis in München tijdens het Oktoberfest. Op de grootste kermis ter wereld komen ook de grootste attracties en dat is in deze video duidelijk te zien. Op deze kermis kunnen bezoekers eindeloos veel plezier hebben in het grote aantal spannende attracties.

Ook in Amerika kunnen ze er wat van

In dit filmpje is een overzicht te zien van veel van de attracties die te vinden zijn op de Texas State Fair. De attracties lijken veel op het soort dat verwacht kunnen worden op een grote kermis hier in Nederland of Duitsland. Ook hier kunnen bezoekers genieten van ritjes in de meest spectaculaire attracties.

Alle grote attracties van de kermis in Weert

Deze video toont een overzicht van alle grote attracties die regelmatig op de kermis in Weert te vinden zijn. Niet alleen behoort deze kermis tot de grootste kermissen van ons land, de kermis van Weert is ook een van de meest betaalbare grote kermissen die in Nederland te vinden zijn.

De grootste kermis aan de Rijn

Een van de grootste kermissen van de wereld, deze van Düsseldorf, is natuurlijk goed een groot aantal spannende attracties. In deze video te bekijken wat voor spektakel een bezoekers te wachten staat wanneer deze besluit om de grootste kermis aan de Rijn te bezoeken.

Een nostalgisch beeld uit 1955

Voor de liefhebber van nostalgie is dit een mooie video voor een reisje terug in de tijd. In de video zijn bewegende beelden te zien van de kermis van Vinkeveen in 1955. De beelden zijn in kleur en laten een diverse verzameling aan kermisattracties zien, waarvan vele nog steeds te herkennen zijn op veel kermissen in ons land.

Grootste kermissen ter wereld

De kermis van Tilburg behoort ook zeker tot een van de grootste kermissen ter we...

Lees meer
Boek: Een droomwereld in de metaalstad

Dit boek beschrijft de kermis van Hengelo, de grootste en misschien wel moois...

Lees meer
Plopsaland

Plopsaland is een Belgisch themapark gericht op families met kinderen. Het park draait om allerlei ...

Lees meer